февруари 07, 2010

3 в 1

Отдавна се каня на този тип картички и снощи най-накрая реших, че все отнякъде трябва да започна, ако въобще искам да видя подобна картичка в мое изпълнение в завършен вид.
Като начало имах желанието за такава картичка и картонената основа. И това беше. Нямах ни най-малка идея какво точно искам и как точно искам да изглежда.
Понякога още преди изваждането на материалите знам точно какво искам да направя. Друг път едно копче, един десЕн, една панделка отприщват идеята и реализацията. Но този път беше от случаите, когато започвам от картонената основа. :)) Имах пред себе си само картончето, върху което исках нещо да направя.
И се започна.
Може да се каже, че резултата и мен ме изненада, защото до последно нямах представа каква точно ще бъде последната щриха, която ще драсна. Може да се каже, че бързичко се справих, без много умуване. И може да се каже, че конструкцията ми хареса и смятам да продължа с по-големият размер, защото тази картичка отново я направих в моя любим напоследък размер - джобният. :))
Та, това е. :)
Сега приятно гледане. :))


3 коментара:

ВД каза...

Страхотна е.Умело си подбрала цветовете.Ами,направо се влюбих в нея.
Продължавай да ни радваш все така.
Успешна седмица ти желая.

Ivolina каза...

Нямам думи. Чудесно се е получила.

Annie каза...

Това е една от най-страхотните картички, които си правила!Просто съм във възторг от нея!Всичко си е точно на мястото и координирано с целия дизайн! Просто нямам думи!