февруари 21, 2010

Ангел си ти
Музиката е едно от нещата, които ми действат изключително релаксиращо и зареждащо. Обичам музиката. И както се шегувам, в другия си живот трябва задължително да съм или певица, или художничка, (а защо не и двете :)), тъй като в този, точно тези неща, които обожавам, не мога да ги правя. :)))
Та тази картичка е вдъхновена от тази песен на Миро, когото страшно много харесвам като творец и мъж (хихихи). Изключително много се радвам, че тази година точно той ще ни представлява на Евровизия (колкото и да е отричан и обуславян от географско, политическо и т.н. още влияние и пр. още фактори този песенен конкурс).
На сайта на Бградио може да чуете всичките пет песни, от които ще избираме в края на февруари тази, която ще ни представлява в Осло.
И тъй като това е моето местенце, моят блог, аз мога да си правя тук колкото си искам агитации :))), така че - Ангел си ти е песента мой фаворит.


С тази картичка ще участвам в петото предизвикателство на Картичкофуриите, където изискването този път е да не се ползват цветни хартии. И при положение, че не съм използвала не само цветни, ами и никакви други хартии, надявам се да отговарям на условието. :)))

Ще участвам и в The Crazy Challenge, тъй като хващам последния влак за тази_седмичното цветно предизвикателство. :)

8 коментара:

ShMaTkA каза...

ehe Миро ми е любимец, песента за първи път я слушам страхотна е :) И картичката вдъхновена от песента е много нежна и красива. Браво!

Arabela каза...

Много нежна картичка мила, ефирна и свежа. Миро е любим певец и у дома, само че все още не сме се спряли на песен, която ще подкрепим, тъй като всички ни харесват. Но имаме време все още...

Nana каза...

Божествена е, Светле! Това цвете е невероятно красиво.

chiges каза...

Много е нежна! И ангелска :). Чудесна е!

Мързеланче каза...

Разкошна е!!! Нямам думи! Радвам се, че имаме участник като теб в Щурото предизвикателство!

krechi каза...

Прекрасна е! Браво!

Em каза...

Много нежна картичка! Страхотна е!
А бтв, това е песента за която гласувах за Евровизия ;)

Le каза...

!!!