февруари 28, 2010

Всички пътища водят към ..

Предизвикателството на The Crazy Challenge за тази седмица, в което ще участвам с тази картичка е на тема Движение и промяна.
Много ми хареса темата, още повече защото знаех точно какво искам да пресъздам като идея, само с времето малко се гонехме, та затова отново последния влак май ще хвана. :))
Колкото и да пътува човек, колкото и нови знания да натрупва, да опознава света, да се стреми към новото, непознатото, по-доброто и да се променя, винаги има едно местенце, една усмивка, едно рамо, което е там и е котвата, която дава сигурността, стабилността, което знаеш, че след дълго пътуване ще те посрещне със запалени светлинки, с уют и топлина. И каквото и да е времето, промяната, това е към което се стремим, към което водят всички пътища, то е там и винаги ще бъде там .. зад теб, до теб, с теб ..8 коментара:

Нети каза...

Страхотна идея! Куфарчето и чадърчето са невероятни!

Creative каза...

Мерси! :) Ама има много още какво да се желае и от двете. :))) Куфарчето първоначално го направих от бял лист хартия, за да видя как се получава, и после леко ме домързя да го повторя от картон, в съответен цвят, затова реших просто да го облепя с парченца картон, то и затова отблизо личи снаждането на покривните листчета картон, и чадърчето е първа проба, а в момента не ми се повтаряше за доизпипване на детайлите, но със сигурност смятам да го усъвършенствам като истинските чадъри. :))
И като цветово съчетание уж снимката е с реалните цветове, ама да си кажа, че на живо всичко много по-добре се връзва цветово. :)))

chiges каза...

Светле, отново прекрасна идея! Не мога да ти се нарадвам на произведенията :).
Сигурна съм, че на живо е много по- хубава- и моя опит сочи това :).

КаРи каза...

Тръгвам :-)
Тази картичка определено подтиква към... нови хоризонти.
Браво!
Винаги ме радват творбите ти!

Arabela каза...

Удоволствие е да гледам твоите неща, изработени с толкова вкус и винаги, канещи за размисъл. Гледайки твоята картичка се сещам за "Да се завърнеш в бащината къща" на Дебелянов и ми става едно мило, топло, приятно...

Le каза...

Изклюителна отново! Истинско изкуство, дух и емоция!

beshkovskas каза...

Браво! Все са ти много идейни и изпипани нещата!

Entity Of Light каза...

От известно време си мисля, че ти всъщност не правиш картички :) Ти ги изобретяваш! Няма според мен по-точна дума за това, което виждам тук всеки път като надзърна.. :) Искрено ти се възхищавам!