февруари 19, 2010

Пролет моя, моя бяла пролет

още неживяна, непразнувана,
само в зрачни сънища сънувана,
как минуваш ниско над тополите,
но не спираш тука своя полет ...

Никола Вапцаров


Последните два-три дни работих по един проект и с тази група картички поставям началото на няколко поредни публикации, в които ще покажа част от нещата, които натворих за изумително кратко време и които за мое удобство ще поразделя условно тематично.

С тази група картички ще участвам и в The Сrazy Challenge. :))

5 коментара:

chiges каза...

Светли, изумителни неща създаваш! Спомням си като писа веднъж, че ти е нетипично да правиш картички само от хартия и се зачудих тогава от какво ли пък друго може да ги правиш :D. С времето си отговорих на този въпрос. Невероятно стилни са!

Ваня каза...

Прекрасни , изумителни , невероятни , жестоки ,нетипични , красиви ..... .Има още прилагателни , но да оставя и за някой друг.
Имами един въпрос - как лепиш зеблото към картичката и обработваш ли го предварително с C200 ?

fiferutka каза...

Аз мога да кажа само, че са Уникални, в най-хубавия смисъл на думата :)

Creative каза...

Много се радвам, когато нещата, които правя се харесват на някого, а още по-голяма е радостта ми, когато това са хора със същите като моите интереси и любови :)
Теди, Ваня, Ирена, мерси! :)

Ванче, ползвам или с200 или топъл силикон за лепене на мрежите, и по никакъв начин преди това не ги обработвам, защото не се е налагало.

Le каза...

Страхотни!
Чисти и пълни с любов и замах! Материалите и духа, който носят...всички са страхотни. Точно заради тази сила на 'натуралните' м-ли, все още не смея да се захвана с тях. Но радост за очите ми са твоите творения!