юни 12, 2010

Сватбена еуфория - част 1

Вчера беше взето и окончателното решение за модела на сватбена покана от приятелката ми.
Желанието й, напълно съвпадащо и с моята представа за сватбена покана, беше да избягаме от типичния за тези покани стил.
По-долу са разработките ми по въпроса. :)
Поканата, която беше избрана ще я публикувам след нейното количествено финализиране и получаване на съгласие за това от страна на бъдещата булка. :)17 коментара:

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Светле, ти направо ме шашна.....! Аз нямам думи, с които да изкажа възхищението си от тези красиви картички, коя от коя по хубави....! Прелестни, очарователни и изящни! И толкова много!!!!! Страшна си - теб все са те обзели напоследък някакви еуфории....светбена, етно...., което никак не е лошо, разбира се! Я каква радост за окото!!!!Поздрави и целувки! И давай все така!

unicorn каза...

Уау...Ама идея си нямам как е избрала покана като всички са прелестни.Аз ако трябваше да избирам сигурно щях да отложа сватбата поне с половин година,а каквато съм може и с година:))))Просто прелест друго не знам какво да кажа:)))

Rony каза...

Отново :0 уау !!! Нямаш спирка мила, но това е чудесно, продължавай само така!!! Страхотни са!!!

Ivolina каза...

Прелестни, нежни и изящни картички си сътворила. Поставила си на приятелката си трудна задача. Да избере една от толкова много красоти.

Addii каза...

изборът ще е много труден ,многоооо всичките са чудни..

Creative каза...

Мерси, момичета! :)
Изборът вече е направен и той не е сред публикуваните. Малко по-натам ще го. :)
А даже това не е и всичко, което направих като мостри ;). Останалите модели ще ги доразработя като самостоятелни проекти и ще публикувам поетапно. :)
Сега следва другата сватба, където изискването е малко по-друго. Така, че .. отново очаквайте доста продължения. ;)

Duś каза...

amazing! the best of you

Helen каза...

These cards are stunning! Love, Love the colors very relaxing.

kenli каза...

Зашеметяващи!

Chiges каза...

Прекрасни са всички до една, Свет! Каквото и да кажа, все ще е малко. Непрекъснато ме удивляваш и все не мога да се наситя да гледам разкошотиите ти! Нямам търпение да видя фаворита :).
И понеже нямах възможност последните десетина дни редовно да следя новостите, ще се възползвам да те поздравя за всичко накуп. Прекрасни етнографски картички си изработила! Те са като твоя визитна картичка :). Изумителни са всички, но тази с розата ме очарова особено много :).

bearkis каза...

Тънък усет,много професионално пипнато,браво!По принцип съм резервирана към сватбени джунджурии,но тези "изящества" ме развълнуваха...и ми се прииска да отида на сватба!!!

Michelle каза...

They are all very beautiful, very soft and feminine.

Irena каза...

Светле, поканите са коя от коя по-хубави. Страхотни са, много са красиви,ако аз трябваше да избирам бих избрала четвъртата.

Маги каза...

Много са нежни.

Le каза...

Поздравления,
много класно, много!

Whimcees каза...

Hello!

All so beautiful - very creative! I love how you used the pearls as an accent.

Wishing you a good week! :<)

Barbara Diane

Renkata каза...

Chudesen design za Svatbena pokana.
Mnogo dobre izrabotena.