септември 17, 2010

The 2 C's

или
Как се съвместяват Candy & Challenge по Creative-ски

кратък отговор:
С желание :)))

и сега подробностите:

Тази седмица имам удоволствието аз да ви предизвикам от страниците на Картичкофуриите.
Довършете изречението и сътворете картичка -

С ухание на ..

Ароматите около нас са толкова разнообразни и многобройни и така омайно ни обгръщат със своята магия. Случвало ли ви се е да доловите определен аромат и той да ви пренесе на друго място, в друго време, вече преживяно и почувствано? Или определен аромат да ви потопи така в своята красота и осезаемост, че с него да свързвате определен момент, определено събитие, определен човек?
Ароматите напомнят, опияняват, привличат, потапят ни в безкрайността на мига ..
Надявам се темата да ви провокира и заедно да се насладим на уханното разнообразие от спомени и картини.

Ето и моите картички (надявам се и вдъхновения :)) по темата.
А ето и подробностите за моето blog_candy.
Какво трябва да направите, за да участвате в тегленето на жребия:

да оставите коментар към тази публикация до 27 септември вкл.

и/или

да участвате с картичка в предизвикателството, което задавам при Картичкофуриите.

Може да участвате с неограничен брой картички, което увеличава шансовете ви при тегленето с random-генератора за тази награда


т.е. ако вие участвате с една картичка в предизвикателството и оставите коментар тук – то в този случай името ви ще фигурира два пъти при теглене за наградата. Всеки оставил коментар към тази публикация ще бъде добавен в съответната последователност като продължение към номерацията на участващите картички в предизвикателството.


А тези, които участват с картичка в предизвикателството имат възможността да спечелят и някоя от тези награди:

А аз освен картичките ви, ще ви очаквам и самите вас отново тук на 25 септември, от 13.00 часа, когато ще стартира анкета, в която ще може да дадете гласа си за тази картичка, която ви е спечелила. Ще имате възможност да гласувате до 18.30 часа на 27 септември. Картичката, събрала най-много гласове, ще получи


Много мислих как точно да организирам получаването на вашия вот.
Гласуването със sms-и беше тотално и категорично отхвърлено, хихихи, по ред причини. :)))
Да проследя коментарите под всяка публикувана картичка също не беше решение, защото по принцип не всички участници в предизвикателствата имат блогове.
Да поискам мейли към мен с вашия фаворит или Топ 3/5 не ми допадна като идея, защото не ми се искаше да ви затруднявам и ангажирам времево.
Та, така стигнах до решението с анкета, тук в блога ми и ще видим какво ще се получи :)))

Още подробности за самото предизвикателство, наградите и тяхното получаване може да прочетете в блога на Картичкофуриите.
Надявам се темата да ви хареса и да ви стимулира за уханно-красиви творения, които да споделите с публикация и снимки.

Забавлявайте се!

(между другото да отбележа, че и ягодките, и Дядо Коледа в коледните тагчета са ми декупажчета; отново играха спрейовете :)))

20 коментара:

Te4eto каза...

По Creative-ски интересно и обещаващо! Страхотна идея е това съвместителство - има всичко:
интересна тема, вдъхновяваща картичка, много награди и усещане за празник! Поздравления :)

Нети каза...

Светле, ти си неизчерпаем източник на идеи и вдъхновение, с каквото и да се захванеш!
Включвам се с най-голямо удоволствие не само заради прекрасните награди, които си приготвила, но и заради заразителния ти ентусиазъм, прекрасната тема на предизвикателството, невероятните ти картички вдъхновения и, не на последно място, радостта, че вече година ме даряваш в възможността да се докосвам до прекрасните творения на един (по всичко личи!) още по-прекрасен човек.

Simonne каза...

Страхотна идея! Не само заради подаръците, но и заради благородството и добротата, които бликат от думите ти! :) Предизвикателството е мноооого ароматно! :)

Chiges каза...

Вече почти съм сигурна като видя някоя картичка, че е твоя :). Още преди да видя името, а само мъничките снимки в нечий блог, си казах че поне едната от тях е твоя, а се оказаха и двете :D.
Прелестни са! Обожавам изобилието в картичките ти, не мога да им се нагледам :).
Наградите, които предлагаш, са впечатляващи!

unicorn каза...

Светле спретнала си ни страхотно предизвикателство и картичките са много красиви и вдъхновяващи:)))А за наградите да не говорим:))))

Хубав и слънчев ден от мен:))

Le каза...

присъединявам се!
вдъхновяващите картички, наистина вдъхновяват!

Наградите и сложната организация - поздравления! Категории, награди, анкети....изобщо всичко на ниво!

Dani каза...

Нямам думи, Всичко което правиш е страхотно и впечатляващо! Истинско вдъхновение са творбите ти и идеите, които имаш. Още веднъж честита годинка! Много съм щастлива,че имам удоволствието да те "познавам" (макар задочно) и да се докосвам до твоя свят.
Прелестна идея е това с кандито. И организацията много ме впечатли. Не е по силите на всеки да се справя с такава отговорност. Колкото до наградите - отново нямам думи.... Ахваш още на първата. А като продължиш да четеш по-долу изумлението не стихва...
Благодаря ти от сърце! Благодаря за всичко което си ни подготвила! Успешна седмица!

Milena каза...

Свтле, поздравления, страхотно предизвикателство!
Картичките ти са много хубави, уникални и наистина ароматни;)
Тази с ягодките е разкошна!
Много искам да се включа, дано да успея,че напоследък времето ми е малко кът.
Поздрави и целувки:)

Дамски парфюми каза...

Станали са чудесни! Браво.

kenli каза...

Светле, знаеш ли на какво приличаш? На една от онези картички, които в затворено положение те изненадват, като ги отвориш обаче, изненадата ти прераства в изумление и като продължиш да я въртиш виждаш, че излизат и още и още прелести! Така се почуствах след днешния ти пост! Поздравления за идеята, за предизвикателството, за невероятните картички, за невероятните за мен умения, които имаш!

Lina каза...

Светле предизвикателството е страхотно а картичките ти ... нямам думи...Прелестни както винаги. Тази с ягодките веднага свързах с майка ми, която обожава ягоди - у дома всичко е с ягодени мотиви :) в твоята картичка ще се влюби :)Невероятна си и толкова зареждаща с позитивни емоции. Слънчеви почивни дни!

Kaxala каза...

Предизвикателството е чудесно! Аз вече се включих, надявам се да успея да направя още няколко нещица преди понеделник, тъй като ще с отдадем на малко пътешествие с мъжа :)

Neli каза...

Поздравления за чудесното предизвикателство! Много ароматно, много идейно, много на време и с много щедри награди. Картичките ти наистина са вдъхновяващи, ще се постарая да участвам и аз с картичка.
Поздрави!

Маги каза...

Страхотно предизвикателство си измислила, Светле!Красиви и уханни картички! Прекрасни награди си подготвила. Дано успея да намеря промеждутък между университета и детето и да реализирам замислената идея по темата. :)

Kras каза...

Невероятно забавление си подготвила, с голямо старание си измайсторила както винаги всичко до последното детайлче.
От картичките струи много благоухание и аромат . Благодаря за възможността да участвам.

Лара каза...

Интересно, богато и привлекателно blog_candy!За картичките е излишно да се повтарям-майсторица си и е удоволствие да се разглежда сътвореното от теб :)

Irena каза...

Отново си намерила начин да поднеше кендито си по твои си начин.
Картичките са повече от красиви.

blue_dream каза...

Светле, по случай твоята годишнина и аз реших да се включа :) Нищо кой знае какво, но ако не пробвам сигурно няма да стигна до никъде... А на теб да ти пожелая все така да радваш хората наоколо, да си все по-креативна и винаги да се намира нещо, което да те кара да се усмихваш.
Имам още 1-2 идеи, които също се надявам да успея да реализирам... Весел ден от мен!

ne11 каза...

Е, време ми беше и на мен да се включа. Честито за годишнината...уж много звучи а ей колко бързо минава времето :) Това, което си направила за всички нас е наистина прекрасно и ти благодаря от сърце. Успехи за напред

be77y каза...

обожавам да се зареждам с красота
благодаря!