септември 06, 2010

Life is love

На този ден, преди 1 годинка беше поставено Началото. Бързо минава времето. В гонене на срокове, бързане по задачи, постоянно тичане .. И може би само при подобни поводи си даваме сметка за изминалите дни и това, че точно тази секунда е неповторима и никога няма да се върне. И всичко, което имаме е Днес. Миналото е вече отминало, бъдещето е някъде пред нас, неясно. А Днес е Денят и трябва да го изживеем максимално пълноценно, пълен с любов и усмивки.
Затова си пожелавам на себе си и на всички вас, които отделяте от безценните секунди да посещавате моето местенце - нека всеки миг да е пълноценен и пълен с положителни емоции, изживени заедно с любимите хора.
Благодаря Ви за милите думи, за подкрепата, за споделените мигове с красотата, която всички вие обичате и сътворявате!

Картичката, която току що завърших и която публикувам е също поздрав и пожелание. Животът е любов, а любовта е свобода, безбрежност, океан от емоции .. порив ..


Е, няма как и да не се похваля :))) - много се радвам, че отново моя картичка е отличена в 365 Cards. И то точно днес :))

Естествено, на празник като на празник, подготвила съм и почерпка, но за нея мъъъъничко търпение. :)))

Усмихнат, топъл и пълен с любов Ден Ви желая!

15 коментара:

Le каза...

Честито!
Пожелавам ти всичко останало да се събере в многоточието на картичката ти.
Всичко, което следва след Любовта...към всичко!

~Gery~ каза...

Какъв хубав ден е днес наистина! :) Честит Блогърски Рожден Ден, Светле! :)
За тази годинка си съумяла да направиш това виртуално място така уютно и желано за посещение от всички и се надявам още дълго време да имаш търпението, ентусиазма и вдъхновение да посрещаш всички нас жадни за твоя талант посетители. :)
Усмихнат и прекрасен ден ти пожелавам!:)

Гуш!

bearkis каза...

Вече писах тук някъде,но пак -честито за 365,всичко хубаво ти желая,най-много здравето-за да върви останалото,развитие на таланта-за да радваш своите почитатели с красота!!!

Irena каза...

Светле, честит празничен ден!
Пожелавам ти много идеи, много време за да ги осъществиш и още безброй красоти които да ни радват!
Благодаря ти за всичките невероятни красоти които сподели с нас, винаги успяваш да ме очароваш с творенията си.

Изпращам ти много усмивки, Рени :)

Milena каза...

Така,аз съм с пълна програма:

1.Честита годишнина на блогчето.Ако не съм ти го казвала досега,имаш прекрасен блог!Желая много успехи, в личен и професионален план.И да ни радваш все така с прекрасните ти, идейни и неповторими картички:)

2.Честит празник!

3.Страхотен пост.Много хубаво казано!

4.Разкошна картичка.Много ми допадна това,че едното делфинче е с глава под водата.

5.Преди време,когато Нети имаше годишнинка на блога,бях споделила кога за първи път попаднах на него.Понеже ясно си спомнян кога се натъкнах и на твоя рожденик,да ти кажа.Беше,мисля,края на миналата година,търсех в нета нещо за изонит.Попаднах на статията ти,в която разказваше за твоя учителка,която ви показвала схеми,нещо такова беше:)

6.На балкона ли е снимана картичката?Понякога и аз се изкушавам,обаче все имам усещането,че ветрец леко да се появи и ще падне.А докато се спусна от 7я надолу,тя вече може да е станала закуска на някое от многото кучета около блока.

7.Поздрави и целувки:)

8.Дългичко стана,ще прощаваш,ама така се отразява годишнина;)

WhiteRacoon каза...

Very cute! Love the embroidery!

Creative каза...

Много Ви Благодаря, мили дами, за поздравите!

Миленче, хихих, на балкона :)). Това е втората картичка, която снимам там и сега времето беше много благосклонно, грам ветрец нямаше, ама първата, която снимах - Подпечатано с целувка - беше си направо на ръба да остана без нея :)))), такъв вятър духаше, а трябваше да я снимам и то там, за да мога да хвана последните дневни светлини, а на вечерни с фотоапарата сме се разбрали, че не трябва да снимам :))). То беше едно придържане, едно пазене, по едно време литна, ама успях да я задържа :)))... иначе от 11-я (!! :)) етаж полетяла само мога да наблюдавам орбитата й на полето_падане някъде из околностите, без никаква възможност за отреагирване веднага и намиране след това :)))

niili каза...

честит блогов ден-ден и от мен! с пожелаия за още повече красота,с която ние, редовните ти фенове, да си радваме очичките! :hugs:

Addii каза...

честит празник!
Пожелавам ти всико най-хубаво и винаги да ни радваш с твоите прекрасни творения!

Michelle каза...

Hi
Sorry it has been so long since I have visited your wonderful blog. Your card is beautiful as always. Your creativity is so inspiring. Please feel free to link your creations to my new weekly linky party at http://michelle-pinkpaperparadise.blogspot.com/search/label/Make%20It%20Monday

Michelle :-)

Paula каза...

so beautiful!

have a nice time,
Paula

Маги каза...

Честита 1-ва годинка на блога ти, Светле!Пожелавам ти още по-голямо вдъхновение, достатъчно време за да осъществиш проектите си, та да можем да им се радваме всички! :)
Страхотна картичка!

Нети каза...

Честита годинка на блогчето ти, Светле!
Благодаря ти, че споделяш света си с нас - неговите последователи! Следя блога ти почти от самото начало и съм щастлива, че те открих за себе си.
Желая ти много върхове, нестихващо вдъхновение и дълги години в блог-пространството, защото без теб то няма да е същото!

Chiges каза...

Честит рожден ден на твоето прекрасно местенце! Продължавай да го стопанисваш все така с любов :).

Whimcees каза...

Beautiful card - beautiful thoughts! Time is fleeting - so important that we spend time doing what we love and with people that we love.

Wishing you sunshine today!

Hugs,

Barbara Diane