октомври 16, 2010

Моят малък картичкофурия

Това е картичката, с която моето момченце реши да предизвика малките картичкофурии на тема 3D картички.


И темата за предизвикателството сам си избра, и текста ми продиктува той и картичката сам си направи. С което съм изключително горда. :)
Главен герой на картичката реши да бъде роботчето от любимата му към момента компютърна игра, която се нарича Машинариум.
Сам си избра материалите, сам си нарисува и изряза роботчето, сам си реши как точно да ги разположи и залепи всички части. Моето участие се ограничи единствено до отрязването с клещи на пружинката в нужните му размери и след това снимането на картичката. :)
След като беше направил главата и телцето (пружинката) на роботчето и ги беше залепил с дебелото квадратче (така нарича тези мънички квадратчета обемно тиксо - дори и аз не знам как точно се наричат :) върху картончето се опитах да му повлияя да го центрира, да не стои така нагоре върху квадратната основа, но отговорът му беше - ама аз така искам да бъде. После видях, че човечето си имало ръце и крачета, които е добавил и не случайно е било разположението на главата и телцето така ... ама, който не е виждал играта се бърка там, където не трябва ... :))
Което ме наведе на една кардинална мисъл - просто трябва да се доверяваме на децата си и спокойно да ги оставяме да реализират намисленото, защото те си знаят най-добре какво искат да постигнат и как да го постигнат ... :)

Та сега приканвам всички малки Картичкофурии на големите Картичкофурии - извадете боички, моливи, химикалки :)), преровете играчките си и джунджурийките, с които разполага мама и покажете на моето момченце своите 3D обемни/дебели картички. :) А той ви е подготвил и наградка, която може да видите на страниците на Малките картичкофурии.

4 коментара:

Neli каза...

Браво на малкия! Чудесно се е справил! Поздрави!

Addii каза...

чудесна картичка,много идейна..Браво на малкия сладур!

siskus каза...

Мамин сладур,браво,как го е измислил всичко!!!!!

Whimcees каза...

Hello!

He has made a wonderful card - he did know best! Another artist in the making! :<)

Wishing you a great week!

Hugs,

Barbara Diane