декември 16, 2010

За топлината в отношенията

Проектите са два, правени за различни хора, различни поводи, по различно време, но обединени от нея, любовта .. и топлината в отношенията .. желанието да зарадваш близък човек, да го усмихнеш ..

Дълго се чудих дали да ги публикувам, защото де факто тези разработки са на основата на мои предишни такива (Port of Dreams, Отвъд любовта и една асоциация), но предвид коледната атмосфера, която те кара да се усмихваш и да си тананикаш коледни песнички, и да ти е весело и хубаво дори без причина, реших, че топлината във взаимоотношенията и любовта винаги трябва да са на преден план и да се аплодират.

Затова, за нея, топлината, искам да си поговорим ..

За простичките неща като едно малко, но същевременно огромно и пълно с любов - благодаря ти, че си тук, че те има!


(желанието на поръчителката беше от вътрешната част на картичката да се разположи посвещението й към обичния човек и да може да сложи снимка; като не мога да скрия радостта си, че точно тази моя картичка, която пожела да й направя е вдъхновението й за посвещението, което написа и подари на любимия човек)

**********************************

.. Да си поговорим за споделеното щастие, за сбъднатите мечти .. за желанието да усмихваш ..

Вторият проект е решен като закачка, която ще предшества и един вид ще анонсира към основния сватбен подарък. Заедно с пожеланието за живот като песен, дом пълен с топлина, любов и семейно щастие, поднесени с усмивка и намигване.
(И тук желанието беше да може да се сложи послание и една снимка.)

Вътрешността на картичката я реших във вид на страници от албум, включително със задължително присъстващото паусче между тях.

На първата страница е предвидено място за ръчно написано послание с горещата ми препоръка да се направи във вид на пергаментче, с навити на руло краища и да се помести така, че част от нотния лист и дантелата да се виждат.


Снимката я реших с рамчица, която супер сладко се получи с частичен ембосинг в старо злато. А оформлението на страничката съобразих със самата снимка и посланието, което носи.
(Тук снимах страничката без снимката, защото ако бях оставила снимките след поставянето на самата снимка - снимки никакви нямаше да има, поради невъзможността да докарам свястна снимка без дневна светлина)
А като се имат предвид и минусовите температури, при които снимах направо се учудвам, че успях да изкарам все пак някакви снимки, от които да е видно нещо. :))


Много съм доволна и от оградката, защото буквално с подръчни средства успях да й предам желания старинно-олющен вид, който много ми се искаше да получа, в съответствие с цялостната идея.


5 коментара:

Green-Eyed Girl каза...

Чудесни са, Светле :) Малки шедьоври на големия творец в теб.

Irish Cream каза...

Очень красиво!

dja-karta каза...

много красиви!!!

Lionelsa каза...

Тази табелка "Образцов дом" много ме грабна. Носи дъха на отминали врмеена, много топли и човечни.

Lulu каза...

Невероятна красота!