януари 28, 2010

Be Mine, Valentine

Картичките са размер 9.5/10.5, достатъчно големи, за да поберат цялата любов на един човек към друг човек и същевременно достатъчно малки, за да могат да се носят до сърцето. :)януари 26, 2010

Предай нататък Hand made подарък

Дами и господа,
Вярна на принципа "по-добре късно, отколкото по-късно" :)), откривам официално церемонията по повод удостояването на първите петима души, които оставят коментар в тази публикация с почетното звание "носител на hande made подарък от Creative" :)), награждаването, на които ще протече в рамките на една календарна година (много, бре :)) ), броено и аз не знам от кога точно - деня на заявката на съответния заявител или от деня на попълване на квотата? :))
И тъй като все пак совите не са това, което са, естествено си запазвам правото за изненади (приятни ;) ) и по отношение на участници, и по отношение на срокове, и по отношение на хендмейда-а. :)) Единственото "условие", на което трябва да отговарят взелите дейно участие тук :)) е и те да направят същото, а именно - да предадат нататък щафетата от усмивки и прекрасни hande made изненади. :)
За участието ми в тази интересна и вълнуваща игра главен виновник е една фея с наистина вълшебни ръце - new art_mama. :) Видях го, видях го и аз, това вълшебно снежно човече! (*гледа встрани и нагоре разсеяно и си свирука*) :)))

януари 05, 2010

Зима е .. отново

Това ще бъде последната серия зимни картички този сезон от мен. Май?! :)
Отдавна се канех да изпробвам специалните спрейове, които имам за декупаж на салфетка върху хартия, и най-накрая се наканих. Обаче, естествено, бях забравила вече последователността на стъпките и кой спрей как се ползваше. Ми, напълно нормално, то след цяла година как няма да забравя. Знаех си, че трябваше да си водя записки тогава, ама нА .. а на флаконите описание за употреба - естествено няма. Затова и постигнах резултат наполовина. Засега. Ама смятам да продължавам с опитите. :))
Та, картичките с Дядо Коледа са декупажните, т.е. Дядо Коледа е декупажЪТ. :)
януари 01, 2010

Честита Нова Година!

Здраве, късмет, щастие на всички!
Ползотворна и творческа година!
Много радост и усмивки!
Много любов и топлина!Идеята за тази картичка е взаимствана от този блог. Един от блоговете, които следя заради невероятните красоти в него.
Преди време правих подобно сърце от цветя, което бях видяла в една книга за Cardmaking и още тогава страшно ми хареса идеята, която смятам да поразработя и в бъдеще с мой отпечатък. :)И да, ще поработя за надписите върху картичките. :))