март 26, 2010

Be Happy


Една детска картичка за Картичкофуриите.
Признавам си, определено в тази тематика не се чувствам в свои води, но пък ми достави голямо удоволствие правенето й.
И естествено, след качване на снимките тук, забелязвам нуждата от малки ремонтни работи още по картичката, но няма да е сега. :))

март 25, 2010

Orange EasterОтново при The Crazy Challenge.

И тъй като съм използвала повече от 10 десена хартия, смятам да включа и тази картичка към предизвикателството на 365 Cards - Terrific Ten.
Нямам представа дали е разрешено участието в едно предизвикателство с повече от една картички, затова ако нарушавам някакви условия - да не ми се зачита линка и се извинявам. :)
And since I've used more than 10 different papers, and I intend to turn this card to the challenge of 365 Cards - Terrific Ten.
I have no idea whether it is allowed participation in a challenge with multiple cards, so if you violate any terms - do not count my link and apologize. :)

Blue Easter


Отново за The Crazy Challenge.

Green Easter


Една картичка, с която слагам началото на великденската подготовка. :)
Отива при The Crazy Challenge.

март 24, 2010

Fan

Днес 365 Cards има отново интересно задание. Използване на минимум 10 различни хартии.
Аз стигнах до 15. :)
Edit: Да, и след като я бях завършила картичката, снимала, качила в блога и гледайки снимките ми дойде друга идея да добавя малки цветенца, че ми стоеше някак празно. Оставям и предишните снимки, за да не е отишъл напразно труда ми по снимането. :)))


март 23, 2010

Roses

Малко картички от вчера, с щипка ембосинг, дъх на рози и любимо ново печатче. Нямах търпение да го изпробвам и затова много-много не съм умувала върху картичките и направата им. :)

1. 2.

3. 4.

5.

март 21, 2010

blue

Може да се каже, че вече съм доволна от резултата. :)))Fire

Поредната картичка за днес. Започнах от бялото, минах през розовото и лиливато, докато в крайна сметка реших картичката в червено.
Слагам и снимката без камъчетата по листенцата на цветето, че дълго се чудих как е по-добре.Peach

Тази картичка току що я приключих. Изводите ми са: ще продължавам с тази композиция - харесва ми страшно много и - трябват ми панделки - още и най-различни - цветове и ширини.Orange

Още вчера я направих тази картичка, като удоволствието ми беше двойно - първо, че вече разполагам с невероятните хартии от Двете елши и второ, че най-накрая пристъпих към реализирането на една картичка а ла Агнешка, на която се възхищавам отдавна, но все не ми достигаше смелостта да я започна.
Естествено, имам си своите забележки по направата й, то и затова от вчера се чудя да я публикувам ли, или не :)))
Мрежата е нарочно извита :))) (ако някой се чуди), трябваше дори да е още по-извита, ама .. следващия път :)))
Day 21 - Super Sketchy Sunday

Моята картичка по скеча за деня на 365 Cards.
Този скеч много ми харесва, а картичките на дизайнерите на блога са изключително красиви.
Това е първоначалната ми идея по скеча, набързо спретната, но мисля тепърва да разработвам още и още темички по него. :)

Cotton

За 365 Cards и The Crazy Challenge.


Размер 8/12.

март 20, 2010

black&white
За първи път правя картичка, в която използвам черен цвят. Досега никога не съм си и представяла, че бих могла да ползвам този цвят под каквато и да е форма, но след невероятните мандали на Ани (за мен най-великото човешко творение!), черно-бялото съвършенство на Кари и попадането ми на чудни черно-бели десени (180 гр. еднолицев А4)

реших все пак да се пробвам, като естествено не можах да избягам от себе си и вмъкнах още един цвят. Може би някой друг път ще правя чисто черно-бели композиции. :)))
И докато ги правех в главата ми звучеше Миро с една негова песен, която не е в типично мой стил :)), но тъй като обожавам Миро и неговия глас, бих слушала всичко в негово изпълнение (особено на ушенце). :)))


С първата картичка ще участвам в The Crazy Challenge. Размер 9/12.

март 17, 2010

Етнографика

Част от най-новите ми етнографики (както аз си ги наричам :)). Отново се налагаше количества за максимално кратко време. :/ С условие: сърчицето да е там някъде. :)