февруари 17, 2011

.. нещо синьо ..

.. и нещо ново, нещо старо и нещо на заем ..

е предизвикателството на Двете елши, с което тази седмица ви провокирам да вкарате в употреба някоя нова джиджавка, да гарнирате с нещо досега налично, да поръсите със синьо и да сервирате с нещо на заем.


Както писах и в предишна публикация за нея, формата на роклята я заех и този път от Annar. Изонитът, с който гарнирам някои от картичките ми, включително и тази рокля е наличното старо. Синьото е видимо, а точно това листенце, част от украсата на роклята, както и другарчетата му в кутийката при все, че са закупени преди месеци е нещото, което досега не бях влагала в проект.
Надявам се да се забавлявате, реализирайки вашите проекти по зададената рецептичка и да споделите в публикация и снимки вашите размисли и страсти по темата,
а именно - каква е почвата (и въобще налична ли е :)) на битуващите у нас привнесени привички .. :))

И тъй като ми е налична за подаряване още една кутийка, подобна на тази тук, авторът на една от участващите картички или проект ще я получи от мен.
Снимки на съответната кутийка - като я снимам. :))

И защото е синичко, и защото обичам кафе ще се похваля със скромното The Cream in our Coffee на The Play Date Cafe за нещо розовко мое. :))

1 коментар:

Anna каза...

Очень красиво! Нежное, бальное платье!!!