септември 22, 2011

so so sweet


Тази седмица реших да се вихрим на два фронта - кухнята, в лицето на тези така неустоими изкушения - сладкишите и хартиената креативност. Така, както само ние си го можем. :))
Надявам се да ви е забавно и да се включите с вашите сладки проекти в Сладкото предизвикателство на Двете елши.
И за да изпреваря въпросите - за мое голямо съжаление "фонът" на моята картичка - разкошното плодово пайче - не е мое дело. За него ще стане дума малко по-надолу в публикацията. :))Отдавна чаках момента да опитам да внедря някакво бурканченце в картичка.
И когато обмислях какво точно да направя по сегашната сладка тема разбрах, че този момент вече е дошъл и то точно във варианта - от скрина на баба.
И отново заигра четката, е, първо всъщност бяха молива и ножицата.
Обожавам тази разкошна текстура, която се получава. На пипане е като истинско боядисано дърво от време оно. В този случай.
В предната разработка е като мазилка ..

Размерът на картичката е 9.5/13.5 см.


И сега съвсем тематично - една разкошна торта, която си спечелих от БГ радио и 100 грама сладки и която вече е преполовена :))
С препратка и към пайчето от по-горе и още няколко сладки изкушения :))

Та получи се така, както се пее в една известна песен - щастието никога не идвало само, но не със смисъла, който е вложил авторът, че трябвало сами да го търсим, а в моя вариант, че положителните емоции привличат още подобни положителни емоции. :))


И тъй като реших, че тази торта е най-подходящия фон за едни сватбени покани, които правих преди сигурно два месеца и които все не оставаше време да покажа, затова по-долу една мини фотосесийка от днес с моята мостричка.


И докато съм все още на сватбена вълна, да покажа и едно албумче от преди два дни, което младоженците поискаха по подобие на това.И отново моето етикетче "рязана бродерия"


7 коментара:

Green-Eyed Girl каза...

Светле, бива ли така... С това пайче направо ми се разтупка сърцето :) Разкошни картички, разкошни сладкиши!

Addii каза...

Колко много красота си създала!Прекрасно е всичко!

bearkis каза...

Както си очаквах-организирано,подредено,красиво!
Знам,че младите ще са доволни,а моите(нашите)очи-пълни!!!
Не е препоръчително за хора ,като мен, показването на пайчета и други сладки неща...и предизвикателства...,ама ще се прежалим за каузата!Хубав ден!

Merry каза...

Oh wow..this is such a lovely card...wonderful textures. The album is so pretty too. Saw you on Make it Monday.

Lisa M каза...

Wonderful project! Absolutely love the little kitchen pantry cabinet. Lovely job. :D
Thanks so much for sharing this with us at Make It Monday!
Lisa xx
Remember, for a chance to win the prize from our sponsor, just leave a comment for another entry. Mention you saw them on Make It Monday. The more entries you comment on the more chances you have of winning! WOO HOO!!

Miss Emerald каза...

Светле, Светле, поканите, албумчето са чудесни, но картичката за вдъхновение е приказно прелестна - не мога и не мога да откъсна очи от нея! Създава домашен уют, навява, лично на мен, едни незабравими спомени за сладкото на баба и прекараните безгрижни дни при нея! Специални поздрави!

Cvety каза...

Картичката е вълшебна, типично в твой стил като излязла от приказка и "оживяла". Умирам за такива картички или проекти :)
Поздрави!