декември 29, 2011

and ...


И, естествено, къде без любимите прозорци?!
При това леко готика :)) и с часовник. Е, не можах да издържа на изкушението да добавя и часовниче за разкош :)), в първия вариант с истински циферблат, във втория - с картонен.

За катедрала още не съм дорасла, но .. някой ден .. и това ще стане :)))9 коментара:

Green-Eyed Girl каза...

Светле, поредната ти красота! Възхищавам се на умението ти да се заиграваш с детайлите, да изпипваш всичко до най- малката подробност. Весели празници ти пожелавам и вдъхновена 2012 година!

Handmade_by_MaDe каза...

Обездуми ме...отново!Невероятни неща твориш,Светла!Шапки долу...:)
Щастлива нова година!

Miss Emerald каза...

Светле, просто нямам думи да изразя цялото възхищение от това, което си сътворила! Приказно е! И мисля, че и с катедрала да се захванеш и нея ще направиш! Няма да говоря повече, а просто ще се възхищавам на твоите уникални шедьоври!

Deni каза...

Светле, страхотно изпълнение! Изящно като готическа катедрала! Поздравления!Весели празници!

Не е зле да си махнеш думата за проверка.

kenli каза...

Пожелавам ти една по-щастлива,
весела и изпълнена с обич и успехи Нова година!
А за проектите ти, какво да кажа... Единствено това, че ти се възхищавам!!! Щастливи са хората, които обсипваш с красотата, която твориш! В това число съм и аз, защото я споделяш тук и имам удоволствието да я съзерцавам! Благодаря ти!

bearkis каза...

С бързия ти растеж-убедена съм,скоро ще се радваме на цялата катедрала!!!Смисълът,вложен в тях е това,което ме пленява...и в истинските -целите,и в твоитедетайли!!!

kami_bonbona каза...

Какво въображение само!!! Възхищавам се на таланта ти.Голямо браво за труда, за изпълнението и за идеята!Всели празници.

Valchen каза...

Възхитителен детайл от така любимите ми готически катедрали - а с този часовник все едно връщаш времето назад, за да се озовем в онзи период, когато са създавали такива красиви сгради!

*щурчо* каза...

Ехаааа,...Светле, Готиката е невероятна просто! Поредния шедьовър..Такова невероятно и необятно въображение и такава прецизност и изпипване на всеки детайл..- невероятна наслада!Поздравления!