декември 26, 2011

Коледа е!


Да е топла и уютна! Светла и вълшебна! Приказна и споделена!И нека да не звучи само като един известен рекламен рефрен, но лично за мен в тези думички има толкова събрана истина, затова и моето коледно пожелание към вас е
Отворете пътя за щастие .. Събудете своето щастие .. Сега е Коледа!


Обичам Коледата! Обичам вълшебството, което се носи из въздуха по това време на годината .. аромата на стелеща се магия .. стаена надежда и още нещо .. то е там .. и трябва само да протегнем ръка и да го усетим .. със сърцето .. и душата си ..


Коледа е!


В оставащите дни до Новата година ще споделя с вас любими мои проекти, за които до момента в предишни публикации само съм загатвала.
Правени с много сърце!


Започвам с една кутийка от мукава и скрила в себе си любов .. много любов ..

8 коментара:

Te4eto каза...

Кутийката е вълшебна! (ти умееш да твориш вълшебства)
Честит рожден ден и честита поредица от празници! Светле искам хиляди неща да ти пожелая, но най важното е здравето, затова от него да имаш много, а другото ще си дойде с времето!

Маги каза...

Разкошна кутийка! Весела Коледа! :)

Green-Eyed Girl каза...

Разкошни красоти си споделила отново, Светле! Весела Коледа и на теб! Бъди много вдъхновена, обичана и ценена :) И да не пропусна... още веднъж "честит рожден деееееен". Целувки!!!

bearkis каза...

Честит рожден ден,Светле!В твоята вълшебна кутийка и часовете,които отброява до новата година, изпращам ти светлина,много прегръдки и артвдъхновение!!!Весели празници!П.П.Когато имаш време,надникни в моя блог,там се кипри подаръкът ми от теб,с БЛАГОДАРНОСТ!!!

Addii каза...

Весела Коледа и ЧРД ,много здреве и късмет!

Ваня каза...

Честита Коледа , и на тебе Светле !Благодаря, за Вълшебствата които създаваш и ти желая много , много успехи , здраве и любов !
Честит рожден ден !

Miss Emerald каза...

Светле, само как чаках да видя тази ти публикация! В момента, в който загатна с такъв трепет и нетърпение надничах! И воала... ти избра прекрасен ден, за да ни покажеш това прекрасно произведение на изкуството, то шедьовър, който няма да забравя никога и доста често ще навестявам блога ти, за да му се любувам! Скрил е в себе си не само любов, но и много талант!

isi каза...

Леле....дъхът ми спря ....пренесе ме в един приказен свят ...много красота и усет -прекрасно е!