септември 30, 2011

emotion


Винаги съм го знаела, но днес някак категорично дойде осъзнаването и си дадох ясна сметка, че всички решения и избори досега в живота ми съм ги правила вслушвайки се в сърцето си.
Емоцията е преобладаваща в мен. А май не трябва.
Но знам, че това съм аз и друга не мога да бъда. А може би трябва.


Претворена и визуализирана .. моята емоция .. от мен .. А в съчетание с интерпретацията на друг .. не намирам смисъл да продължавам с думите .. защото всичко там е казано .. с музика, текст и картина ..С картичката ви каня да се включите в новото предизвикателство на Двете елши, тази седмица зададено от Гери и на гости на Картичкофуриите - картичка без печати и принтирани картинки/надписи.

Ще участвам с нея и в The Play Date Cafe Challenge PDCC101

септември 27, 2011

EthnoLove и още нещо ..И сега една съвсем мъничка препратка към проекта, който вълнува в момента ежедневието ми. :))
Много съм щастлива от факта, че успях да физически визуализирам един мой замисъл, който тепърва предстои да го развивам и доразвивам.
Засега само толкова, но по натам надявам се да мога да споделя повече за него.септември 22, 2011

so so sweet


Тази седмица реших да се вихрим на два фронта - кухнята, в лицето на тези така неустоими изкушения - сладкишите и хартиената креативност. Така, както само ние си го можем. :))
Надявам се да ви е забавно и да се включите с вашите сладки проекти в Сладкото предизвикателство на Двете елши.
И за да изпреваря въпросите - за мое голямо съжаление "фонът" на моята картичка - разкошното плодово пайче - не е мое дело. За него ще стане дума малко по-надолу в публикацията. :))Отдавна чаках момента да опитам да внедря някакво бурканченце в картичка.
И когато обмислях какво точно да направя по сегашната сладка тема разбрах, че този момент вече е дошъл и то точно във варианта - от скрина на баба.
И отново заигра четката, е, първо всъщност бяха молива и ножицата.
Обожавам тази разкошна текстура, която се получава. На пипане е като истинско боядисано дърво от време оно. В този случай.
В предната разработка е като мазилка ..

Размерът на картичката е 9.5/13.5 см.


И сега съвсем тематично - една разкошна торта, която си спечелих от БГ радио и 100 грама сладки и която вече е преполовена :))
С препратка и към пайчето от по-горе и още няколко сладки изкушения :))

Та получи се така, както се пее в една известна песен - щастието никога не идвало само, но не със смисъла, който е вложил авторът, че трябвало сами да го търсим, а в моя вариант, че положителните емоции привличат още подобни положителни емоции. :))


И тъй като реших, че тази торта е най-подходящия фон за едни сватбени покани, които правих преди сигурно два месеца и които все не оставаше време да покажа, затова по-долу една мини фотосесийка от днес с моята мостричка.


И докато съм все още на сватбена вълна, да покажа и едно албумче от преди два дни, което младоженците поискаха по подобие на това.И отново моето етикетче "рязана бродерия"


EthnoNotebook

септември 17, 2011

На гости при Картичкофуриите

До този момент аз си канех гости в блогчето ми, но сега аз самата имам честта да съм гост в един блог, който повечето от вас познават. А именно Картичкофурии.
Сърдечно благодаря на Деси за поканата и на Марианка, която изтърпя всичките ми чуденки относно гостуването ми. :)

Не знаех доколко и какво ще ви бъде интересно да прочетете за и от мен, затова ако някой все пак има въпроси - с радост ще му отговоря (стига да мога :)))

И тъй като подготвяйки се за гостуването си се разрових из старите архиви, което за мен беше доста емоционално и носталгично .. и за да не бъде все пак празна сегашната ми публикация от към снимки, направих едно бързо превю на картички - сезон 2008-ма, които подбрах тематично - Букети и цъфтета, по повод поводите 15-ти септември и Днешният празник. На всички обвързани с двата празника пожелавам вяра, надежда и любов!

Надявам се ще извините тогавашното ми снимане само за собствено ползване. :)септември 15, 2011

.. et tout et tout ..

Тази седмица Злати и Двете елши ни предизвикват с цветове - два изключително топли и любими мои цвята - оранжево и/или жълто.


С картичката ще участвам и в предизвикателството на 365 Cards:
Day 198 - Standout Sentiment


И все пак да направя една вметчица, че участието ми в предизвикателство на 365 Cards: Day 176 със силно моята и силно любимата картичка ми донесе положителни емоции. :))

септември 10, 2011

My Love

2 години след Началото.
279 публикации до момента.
223-ма, заявили желанието си да надникват в моето местенце. :)

Отваряйки сега блогчето си, за да публикувам и виждайки датата се присетих, че имам нещо като годишнина тук.
Отдавна спрях да правя равносметка и да анализирам (като цяло).
Нямам желание за силни думи и обобщения (по принцип).
Затова
Единственото, което ми се иска да кажа/в случая напиша е -
Сърдечно Ви Благодаря за отделеното време и споделените усмивки с мен!
И силно се надявам удоволствието от задочните ни срещи да е взаимно! :)

септември 08, 2011

Печати, печати

Четвъртък е и е време за новото предизвикателство на Двете елши, тази седмица зададено от Ем - Любим печат.

Харесвам печати, но като цяло не ги застъпвам много (поне за момента) в моето "творчество". :))
Трудно ми беше да определя любим печат, защото всички печати, които имам си ми харесват в еднаква степен. Затова просто реших да заложа на любимо настроение - Коледата и естествено печатът - коледен, с любимите елхички. С тази картичка откривам и моя коледен сезон. :)
И тъй като аз съм си аз реших, че със сигурност ще опитам и нещо ново в областта на употребата на печатите. :)) Реших и пристъпих директно към действие и добре, че го направих, защото в противен случай - картичка в този й вид нямаше да има.


Това е един от случаите, когато съжаляваш, че си действал импулсивно, без да си мислил, защото резултатът можеше да е плачевен - в случая съсипване на печата, който директно бухнах в моделираща маса.


Но и случаите, когато се радваш, че си действал импулсивно, защото ако бях обмисляла намерението си - нямаше да рискувам, предвид незнанието ми какво може да се случи на печата. :))
Сега вече знам. :)) Нищо няма да му се случи. Макар и простата равносметка от един съсипан печат от моя милост до момента, който така и не разбрах какво точно и защо му се случи. :(

И тъй като сме на тема Печати, ще ви покажа и една картичка, правена преди месеци, с цел да изпробвам някои от многото нови печатчета (използваните в картичката - 4 на брой :)), които си направих и за съжаление все още не ми е останало време да ги вкарам в действие. Но силно се надявам скоро това да се промени и те да видят бял свят, в случая цветен. :))