юли 28, 2012

Късче традиция


Дойде моментът да споделя с вас още една уникална етно сватба, която имах огромното щастие да съпреживея, благодарение доверието на младоженците - супер позитивни и изключително лъчезарни млади хора!

Едно неповторимо изживяване, организирано от "Черга" и невероятната Вени, с разкошната украса от "Левеке дизайн" и Стели, и запечатано на лента от Илиян Матушев и в снимки от Калоян Спасов.Още снимки от тази етноприказка може да видите и в публикацията на Вени.

А сега (естествено :))) леко фокусиране и върху моето скромно участие, като започвам с любимите пафти, в конкретния случай решени като table cards. Следват специалните юзчета, поканите, table cards. Вкл. и сватбената книга, на която за съжаление нямам снимки.


5 коментара:

Katya Kovacheva каза...

Уникална сватба е била! Поздравления и за твоето участие в нея, справила си се изключително в стила на сватбата!

Korneliya Haralanova каза...

Светли, неповторими неща правиш в етно стил и никой не би могъл да ти го отрече!!! Истинска стихия си като се развихриш!:-))) Браво!

BEARKIS каза...

С удоволствие бих споделила подобно преживяване...и с твое участие!!!

kenli каза...

При теб е винаги уникално и запомнящо се!

isi каза...

Великолепно! Нямам думи!Отново и отново се връщам в блога ти!Сватбата е наистина нестандартна а за твоето участие адмирации ! Не съм изпитала това усещане и сега като гледам снимките ми се прииска да бъда на тяхно място ...На младоженците желая много щастие!