юли 28, 2012

Късче традиция


Дойде моментът да споделя с вас още една уникална етно сватба, която имах огромното щастие да съпреживея, благодарение доверието на младоженците - супер позитивни и изключително лъчезарни млади хора!

Едно неповторимо изживяване, организирано от "Черга" и невероятната Вени, с разкошната украса от "Левеке дизайн" и Стели, и запечатано на лента от Илиян Матушев и в снимки от Калоян Спасов.Още снимки от тази етноприказка може да видите и в публикацията на Вени.

А сега (естествено :))) леко фокусиране и върху моето скромно участие, като започвам с любимите пафти, в конкретния случай решени като table cards. Следват специалните юзчета, поканите, table cards. Вкл. и сватбената книга, на която за съжаление нямам снимки.


юли 17, 2012

Едно албумче и .. още нещо

Хубаво нещо е почивката .. докато се обърнеш и тя свършила :))) (което май е добре за работохолици (не, не, тази дума не я харесвам, затова ще използвам други думички - за хора, които си обичат работата :)) като мен :)), но пък междувременно може да отдадеш внимание на отдавна отлагани нещица и да ги довършиш, наред с излежаването до късно и почти целодневните разходки :))

Та така, вчера реших, че все пак е време да направя и второто албумче (първото - тук), които трябваше да бъдат подарък-изненада от преди 2 години за приятелката ми .. Мда, да, отново опираме до въпроса с времето и неговата постоянна надпревара с мен или аз с него .. или там както дойде :))) .. всъщност си мисля (което си е май направо оправдаване) - всяко нещо си идва с времето и за всяко нещо си има точното време .. :)) Което пък ме подсеща, че имам още много неща да публикувам, но явно и те си чакат своето време.

Третото албумче тепърва предстои, заедно с още парти-хартиени приготовления, които съм замислила по повод празника на прекрасната сладка госпожица на приятелката ми, която след около два месеца ще навърши цяла 1 годинка. Отсега ми е едно радостно и трепетно, както за специалното събитие, така и защото ще правя нещо съвсем различно и ново за мен. Приемам съвети и вдъхновения всякакви! :))

Но дотогава има още малко време, затова сега на преден план сватбеното албумче, което исках да бъде отново нетипично, каквото беше и решението на младоженците за тържеството им - да избягат от типичните сватбени напудрени визии. Затова съм и заложила на цветовете, свежа гама и семпла композиция, просто допълваща и надявам се ненатрапчива.


И ще използвам момента да ви представя какви наистина удивителни неща прави приятелката ми. Разгледайте MadCats и сами ще се убедите в това! А това е чантата, с която събирам погледите от както съм с нея. :)) Уникална! И моя!! :)

Това е засега от мен, а аз отивам да стягам багажа и дим да ме няма. :))